Skip to main content

Banu Sahan

Find your inner wave

Ga op een reis van zelfontdekking en transformatie met SoulSync Lab, waar ik, Banu, met Duitse roots, Turks erfgoed en een Spaans hart, je zal leiden op een pad van groei en positieve verandering.

Als ervaren Sales- en Enablement-professional in de technologiesector, heb ik mijn vaardigheden en expertise door de jaren heen verfijnd, opmerkelijk succes behaald en impactvolle bijdragen geleverd in verschillende wereldwijde techbedrijven.

Mijn strategische inzichten, creatief en empathisch leiderschap hebben mij gepositioneerd als een sleutelfiguur in het stimuleren van verkoopgroei en het versterken van teams door effectieve enablement-praktijken op internationale schaal.

Bekend om mijn talentdetectie en mentoringsvaardigheden, begeleid ik individuen bij het verfijnen van hun vaardigheden en het realiseren van hun volledige potentieel binnen de dynamische techsector.

Mijn gevarieerde reis als danser en choreograaf gedurende 25 jaar heeft een diepe passie aangewakkerd voor het verkennen van de transformerende kracht van "Movement & Embodiment”. Door de overstap naar Ademwerkfacilitator en Emotioneel Release-therapeut integreer ik naadloos ademwerk- en emotionele release-technieken in mijn sessies om trauma-verwerking, stressvermindering en emotioneel welzijn te ondersteunen.

Door mijn zakelijk inzicht te combineren met een diepgaand begrip van holistisch welzijn, bied ik een op maat gemaakte mix van diensten gericht op het koesteren van succes op alle facetten van het leven.

Mijn toewijding om groei en transformatie te bevorderen leidt tot positieve veranderingen die zowel professionele als persoonlijke dimensies ten goede komen.

Ik vind vreugde in het helpen van mensen om in alle aspecten van hun leven te groeien en te slagen.

Als je ondersteuning zoekt op je reis naar persoonlijke en professionele vervulling, ben ik hier om je betrouwbare metgezel te zijn, elke stap van de weg, ruimte houdend voor je groei en transformatie.

Laten we elkaar leren kennen en samen wat magie creëren?