Skip to main content

Christopher van Drie

‘Wees realistisch, verwacht een wonder’

Mijn naam is Christopher van Drie. Vanaf jongs af aan loop ik al rond op deze planeet met een diepe zoektocht naar het doel van het leven en deze wordt mij steeds duidelijker.
Rumi vatte het al prachtig samen: 'Het is niet je taak om naar liefde te zoeken, maar eerder om alle hindernissen tegen de liefde die je in jezelf hebt opgebouwd op te sporen en ongedaan te maken.'
Deze taak neem ik niet alleen in mijn persoonlijke leven graag op mij, maar ook in mijn begeleidingswerk. Met veel vreugde help ik je om je persoonlijke hindernissen tegen de liefde los te laten. Dit kan op het gebied van het vergeven van pijnlijke relaties zijn, het vinden van je levensmissie en bijhorende talenten, het transformeren van negatieve zelfbeelden of bij het lopen van je spirituele pad.
Ik maak gebruik van verschillende methodieken, die mij op mijn eigen pad veel gegeven hebben en waarin ik mij heb laten scholen.
Je bent welkom in mijn praktijk om aan de slag te gaan met Het Talentenspel, Vergeving, Een Cursus in Wonderen of de Zes-Stappen methode.