Skip to main content

Willeke Strien

‘Als je je kijk op de dingen verandert, veranderen de dingen waarnaar je kijkt.’ - Wayne Dyer

Ik ben Willeke Strien, een ervaren coach en trainer. Als coach ben ik gespecialiseerd in personal coaching, loopbaancoaching en begeleid ik volwassenen met ADD.

Life coaching

Je zit niet lekker in je vel, functioneert niet zoals je zou willen en je hebt het idee steeds tegen dezelfde problemen aan te lopen. Zichtbaar gedrag en de dingen die je bij jezelf ziet en merkt, zijn vaak slechts het topje van de ijsberg.

Door actief te luisteren, gerichte vragen te stellen, te observeren en diverse coaching tools in te zetten, wil ik je op een andere manier naar jezelf laten kijken, zodat je weer in verbinding komt met jezelf. Je wordt je bewust van waar je potentieel, talenten en kwaliteiten liggen, waardoor je zelfvertrouwen groter wordt en ruimte ontstaat voor groei. Zowel op persoonlijk vlak als in je werk.  Mijn doel daarbij is om een echt blijvende verandering teweeg te brengen.

ADD coaching

Omgaan met je ADD is vaak een behoorlijke uitdaging. Je hebt een vol hoofd, je vindt het lastig om je aandacht erbij te houden en je ziet er tegenop om aan iets te beginnen. Je vraagt jezelf dikwijls af: Waarom lukt het me niet? En naarmate je onzekerheid hierover groeit, leidt dat tot faalangst en nog meer uitstelgedrag. Niet zo gek dat je naar een manier zoekt om er mee om te kunnen gaan. Je wilt graag meer rust in je hoofd, beter focussen en in beweging komen.

Bij ADD coaching richt ik me vooral op het begrijpen van de impact van ADD-klachten en het aanpakken van gedrag of gedachten waarmee je jezelf in de weg zit. Je ontwikkelt een effectieve aanpak om met ADD om te gaan, waardoor je meer regie over je leven krijgt.

Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie of om een vrijblijvend kennismakingsgesprek te plannen. Samen kijken we dan welke aanpak het beste bij jou past.