Skip to main content

Joep van Leeuwen

‘There is no wifi in the forest, but I promise you will find a better connection’

 Mensen in verbinding brengen met zichzelf dat is mijn missie.

Ik geloof er namelijk in dat als je meer in verbinding staat met jezelf. Je beter weet wie je echt bent, wat je wil en wat je te bieden hebt dat je je ook makkelijker kan verbinden met anderen. De natuur is daarbij mijn werkterrein.

De natuur als spiegel

De kracht van natuurcoaching zit in vertragen, stil staan en de natuur jouw spiegel laten zijn.

Door te vertragen, het inzitten van de wijsheid en de kracht van de natuur, echt te luisteren en door te vragen wanneer nodig, wil ik jou helpen om dichter bij jezelf te komen.

Ont-moet jezelf

In deze drukke maatschappij waar veel om ratio, kennis, geld en macht draait wordt het gevoel snel vergeten. Het gevolg is dat je veel in je hoofd zit en steeds verder van jezelf af komt te staan, van wat je echt daadwerkelijk wil. Wat je wil vanuit jouw hart.

Door de druk die je jezelf oplegt, al dan niet gevoed door je omgeving blijf je ook maar in je hoofd en wordt het steeds moeilijker om echt verbinding te maken met jouw hart, met jouw intuïtie, met dat wat jou echt gelukkig maakt!

Is dat herkenbaar voor jou? Wil je de wijsheid van de natuur eens ervaren en zien wat dit kan betekenen in de keuzes die jij wilt maken?

Ik ontmoet je graag.